Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Kineziotaping in protibolečinska metoda

OBVESTILO: Spoštovani, V JULIJU, AVGUSTU IN SEPTEMBRU se pri nas kineziotaping ne izvaja.

Kineziotaping je metoda, ki omogoča podpiranje mišičnih funkcij z lepljenjem posebnih samolepilnih elastičnih trakov, prijaznih koži, na telo. Zadnjih 25 let je to priljubljena tehnika, s katero se lahko na hiter in preprost način pomaga pri bolečinah. Metodo je razvil doktor kiropraktike dr. Kenzo Kase na osnovi izhodišča, da veliko bolečin nastane zaradi funkcionalnih motenj mišic in tkiv v območju sklepa in njihovega medsebojnega neskladja. Tehniko izvaja študent zdravstvene nege po predhodnem dogovoru. Kineziotaping lahko združujemo z refleksološko protibolečinsko metodo, pri kateri delovanje na živčne končiče na stopalu omili bolečine v telesu, zlasti v hrbtenici, rokah, nogah, sklepih, …

Kako deluje?

Temelji na principu samozdravilskih sposobnosti telesa s stimulacijo. Z lepljenjem trakov se stimulira mehanoreceptorje v koži, spodbudi se delo mišic, izboljša se obseg gibljivosti sklepa, krvni in limfni pretok. Trakovi, ki so nalepljeni po telesu, omogočajo normalna vsakdanja opravila, tuširanje in tudi ukvarjanje s športom.

Pri kakšnih težavah lahko čutite pozitivne učinke?

Kineziotaping pripomore k zmanjšanju oteklin in bolečin, lahko prepreči subluksacijo sklepa, pomaga pri celjenju mišic in normalizaciji mišične funkcije, saj krepi in ščiti mišice, stimulira kožo. Trak lahko tudi preventivno namestimo pred vadbo, s čemer preprečimo poškodbe mišic, natrganine ali raztrganine ali se celo izognemo  nadaljnjim medicinskim posegom.

CENIK

TRETMA

TRAJENJE

CENA

Kineziotaping – lepljenje s trakovi (malo področje)

Po potrebi

12 EUR

Kineziotaping – lepljenje s trakovi (veliko področje)

Po potrebi

17 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega Bon-Bončka.

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

 

NASVET: Posvetujte se za najprimernejši tretma z nami! Na dogovorjeni termin pridite vsaj 15 minut prej, da se pripravite in umirite.

Kineziotaping ne nadomešča obiska pri zdravniku in medicinskega zdravljenja.

Nekaj utrinkov: 

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

Idealno za podjetja v okviru zakonsko predpisanega programa PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU...

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega obdarjenca...