Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Thermie terapija Sorensensistem™

Znano je, da toplota ugodno vpliva na zdravje. Povečuje pretok krvi, zmanjšuje spazme in pospešuje proces celjenja. V medicini je znana uporaba infra rdeče svetlobe, uporaba navadnih toplotnih grelcev, toplotnih oblog predvsem z namenom pospeševanja sproščanja mišic.

Najboljši rezultati se dosegajo z več zaporednimi tretmaji. Osebo, ki ima težave z gibanjem in ne more priti k nam, lahko obiščemo tudi na domu.

Thermie terapija združuje različne stimulacije v enem prijemu, in sicer stimuliramo kožne receptorje, receptorje za mišice, kite, sklepne glavice in sklepne vezi ter receptorje za kri in limfo.

Pri terapiji uporabljamo toplotne valove, ki jih izzovemo z izgorevanjem zeliščne palčke – kadila. Palčko vstavimo v pripomoček – »reijonki«, ki prihaja iz Japonske. Jakost toplote med terapijo prilagajamo. Centralni živčni sistem se na dražljaj odzove, izboljša se psihično in duševno stanje posameznika.

Aromatično kadilo spodbuja senzorične receptorje za vonj, pomirja. Nekaterim je vonj tlečega kadila lahko neprijeten.

Pri kakšnih težavah lahko čutite pozitivne učinke?

Thermie terapija Sorensensistem ™ lahko izboljša metabolizem, pomaga pri edemih, izboljša hormonalno ravnovesje, vpliva na proces staranja od znotraj z izboljšanjem metabolizma celic, vpliva na obrazne linije in gube, izboljša mišični tonus, zmanjša podbradek, zabuhlost, poveča proizvodnjo kolagena in elastina, dvigne očesne veke.

Kako poteka vaš obisk pri nas?

Med obiskom ležite na masažni mizi. Thermie terapija se izvaja na trebuhu, obrazu, na stopalih in dlaneh na akupunkturnih točkah ter lokalno na prizadetem delu telesa, neposredno na goli koži. Tretma se izvaja od 15 minut do 120 minut, odvisno od težave. Najboljše učinke dosegamo s kombiniranjem refleksoloških metod in thermie terapije.

Ali lahko vonj zeliščnih palčk izzove reakcije že med terapijo?

Lahko. Vonj je nekaterim zelo neprijeten. Če je nelagodje preveliko, terapijo skrajšamo ali celo prekinemo. Večina ljudi se sčasoma vonju privadi. Možno je, da izzove nelagodje z občutkom srbenja na koži, ki je prav tako prehodno. Močnejši alergijski odzivi na terapijo niso evidentirani.

Sestavine zeliščne palčke:

Cryptomeria japonica, Artemisia princeps pampani, Mespilus germanica, Genus pinus, Dipterocarpus turbinatus, Myrtaceae, Dianthus.

Kaj lahko pričakujete po terapiji?

Reakcije. Dobrodošle so, saj naznanjajo spremembe, ki so se začele dogajati v telesu. So prehodnega značaja in običajno izzvenijo v 48. urah. Lahko so zelo prijetne in blagodejne, lahko pa tudi neprijetne. Najpogostejše reakcije, ki jih lahko pričakujete po terapiji:

 • sproščujoča utrujenost (pogosto se po masaži prileže počitek)
 • spanec je v noči po masaži lahko bolj nemiren
 • poveča se potenje, vonj potu postane ostrejši
 • poveča se izločanje urina, ki lahko postane moten in močnejšega vonja
 • izločanje blata je lahko pogostejše, blato je lahko bolj smrdeče in sluzasto
 • pojavi se lahko napenjanje in glavobol
 • pri ženskah se lahko poveča iztok iz nožnice, vonj lahko postane močnejši
 • lahko se poviša telesna temperatura
 • pospeši se čiščenje nosne, žrelne in bronhialne sluznice,
 • aktivirajo se lahko stare težave, tudi stara zobna žarišča, v katerih se še nahajajo energetske blokade
 • stare brazgotine lahko pričnejo boleti ali pa se pojavi izcedek
 • lahko se pojavi srbenje kože ali izpuščaji na koži.

Koliko obiskov priporočamo?

Za najboljši rezultat je potrebnih več zaporednih terapij, ki jih priporočamo združiti z delom na sebi doma. Učinkovitost vseh refleksoloških tretmajev Sorensensistem™ se z dodatkom Thermie terapije okrepi. Thermie terapijo Sorensensistem™ izvajamo samostojno ali v kombinaciji z ostalimi terapijami. 

Naučimo vas tudi samostojnega dela na sebi, tako da del terapije izvajate sami doma z različico varnega pripomočka »reijonki«, ki ga lahko skupaj z zeliščnimi palčkami naročite in kupite pri nas. Na ta način se število obiskov pri nas lahko zmanjša, proces čiščenja telesa pa pospeši.

CENIK

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Thermie terapija Sorensensistem™

vsakih 15 minut

9 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega Bon-Bončka.

 

Kilometrino za obisk na domu računamo v skladu z URL RS 140/2006 in URL 76/2008.

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

NASVET: Posvetujte se za najprimernejši tretma z nami! Vsi refleksološki, sprostitveni in zdravilski tretmaji se lahko dopolnjujejo in medsebojno kombinirajo. Na dogovorjeni termin pridite vsaj 15 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode.

 

Thermie terapija ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje.

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

Idealno za podjetja v okviru zakonsko predpis. programa PROMOCIJA...

 

Košarica obilja: boljšega počutja, novih moči in trdnega...

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža postane...

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega obdarjenca...