Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Čudež sprostitve na obrazu in stopalih

 

Človeška telesa so fantastični naravni stroji in premorejo neverjetne fiziološke mehanizme, ki vedno znova omogočajo, da se vzpostavi ravnovesje. Ali morda pregreto, sodobno ozračje s številnimi zahtevami, pričakovanji in željami ustvarja previsoke napetosti, ki dotolčejo tudi najbolj fantastične stroje?

 

Je možno brezhibno delovanje pod nenehno visoko napetostjo, dan za dnem, večino ur dneva, več let zapored? Se kdaj sprašujete, kdo ste, kakšna je vaša naloga na tej zemlji? Ste morda že zdavnaj oropani svojega notranjega duhovnega sveta? Vam nekaj manjka?  Imate težavo, da bi se sprostili? »Kaj je že to? To bi bil čudež!« odzvanja v ušesih. Želite si ponovno začutiti mir, zadihati s polnimi pljuči, obuditi spomin na svoj prihod, prvinskost, naravno preprostost, sprejemanje?

 

Želite si začutiti življenje… sprejetost. Čudež je v nas samih. Ga ne vidite? Skriva se v vašem odnosu do sebe. Tam je stikalo čudežev. Poskusili ga bomo aktivirati. S kombinacijo  refleksne masaže obraza, stimulacijo obraznih mišic in sproščujočo refleksno masažo stopal.

 

Čudež sprostitve mini, midi, maksi

Razvajamo vas s posebnimi tehnikami refleksne masaže obraza, limfne drenaže obraza in mišične stimulacije ali sproščujočo refleksno masažo vaših stopal, za sprostitev in revitalizacijo, povečanje energije, od vas je odvisno, koliko minut užitkov boste izbrali.

 

Odpiranje stikala čudežev

Razvajanje obsega sprostitveno refleksno masažo obraza, limfno drenažo obraza, stimulacijo mišic obraza in sproščujočo refleksno masažo vaših stopal.

 

Kdaj čudežev sprostitve ne moremo izvajati?

Kontraindicirane so vse infekcijske in vročinske bolezni, akutna in limfna vnetja, bolezni, ki zahtevajo operativni poseg, posttravmatska atrofija stopala, gangrena in glivična obolenja ter resna psihična obolenja.

 

CENIK

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Čudež sprostitve mini

Kratek tretma

30 minut

23 EUR

Čudež sprostitve midi

Srednje dolg tretma

45 minut

27 EUR

Čudež sprostitve maksi

Dolg tretma

60 minut

33 EUR

Mišična stimulacija kot dodatek tretmajem 15 minut 8 EUR

Odpiranje stikala čudežev

Podaljšani tretma

90 minut

63 EUR

Povabite pomlad na svoj obraz

Naravni lifting s stimulacijo obraznih mišic

50 minut 56 EUR
TOK - SEN sprostitev telesa in duha 90 minut 61 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega Bon-Bončka.

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

NASVET: Na dogovorjeni termin pridite vsaj 15 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode. Poklonite si čas le za vas! Čudeži sprostitve so lahko izvirno darilo za vaše drage, tudi če niso goreči ljubitelji masaž. Dotikamo se samo obraza oziroma stopal!

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

Idealno za podjetja v okviru zakonsko predpisanega programa PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU...

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega obdarjenca...