Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Klasična masaža telesa

OBVESTILO: Spoštovani, do nadaljnega se pri nas klasična masaža ne izvaja. Priporočamo, da izberete Obrazno refleksoterapijoRefleksno masažo stopal ali Čudež sprostitve, ki sprostijo, poživjio in okrepijo celotno telo. Stranke, ki so si dovolile preizkusiti sprostitev na stopalih in obrazu (čeprav so iskale klasično masažo) so bile nad učinki navdušene in zelo pozitivno presenečene.

 

Klasična ali tako imenovana švedska masaža, ki jo je razvil v 18. stoletju švedski zdravnik Per Henrik Ling, združuje specifične tehnike dotika, s katerimi se mehansko sprostijo mišične strukture, pospeši se cirkulacija krvi in limfe.

 

Zaradi predvidenih fizioloških reakcij živčnega sistema na dotik in masažo, se telo globoko sprosti. Upočasni se dihanje in srčni utrip, zniža se krvni tlak, proizvodnja stresnih hormonov se zmanjša. Hkrati se poveča izločanje serotonina, t. im. »hormona sreče«, ki pozitivno vpliva na naša čustva in misli.

 

Masaža celega telesa zmanjšuje učinke stresa na telo, pozitivno vpliva na normalizacijo krvnega tlaka, morebitne aritmije, negativne občutke tesnobe in strahu, težave s spanjem, utrujenost, pomanjkanje spolne sle, pomaga pri presnovi.

 

Kako poteka klasična masaža telesa?

Delno ali celotno masažo telesa izvaja študent zdravstvene nege. Traja 30 – 60 minut. Pri masaži uporabljamo naravno stisnjena ekološka masažna olja, ki jih nanesemo na vaše telo. Med masažo diskretno dostopamo le do tistega dela telesa, ki ga masiramo, ostali deli telesa so pokriti. Masažo izvajamo le po predhodnem dogovoru. Osebo, ki ima težave z gibanjem in ne more priti k nam, lahko obiščemo tudi na domu.

Kdaj klasične masaže ne moremo izvajati?

Klasične masaže telesa ne izvajamo pri kakršnihkoli vnetjih in kožnih boleznih, težjih srčnih boleznih, krčnih žilah, diabetesu, hemofiliji, po operativnih posegih, svežih zlomih, zvinih ali izpahih, težjih mentalnih stanjih, svežih odprtih ranah in povišani telesni temperaturi, težjih psihičnih boleznih.

CENIK

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Delna masaža telesa (ramena, vrat in hrbet)

Kratek tretma

30 minut

20 EUR

Delna masaža telesa (ramena, vrat, hrbet, roke in noge)

Srednje dolg tretma

45 minut

27 EUR

Klasična masaža celega telesa

Dolg tretma

60 minut

33 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega Bon-Bončka.

 

Kilometrino za obisk na domu računamo v skladu z URL RS 140/2006 in URL 76/2008.

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

NASVET: Na dogovorjeni termin pridite vsaj 15 minut prej, da se pripravite in umirite. Vsi refleksološki, sprostitveni in zdravilski tretmaji se lahko dopolnjujejo in medsebojno kombinirajo. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode.

 

Masaža ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje.

Nekaj utrinkov: 

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

Idealno za podjetja v okviru zakonsko predpisanega programa PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU...

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega obdarjenca...