Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Sprostitvene in pomlajevalne metode

 

Ali ste že doživeli, da vam je nekdo rekel: »Sprostite se!«  Kaj natančno pomeni sprostitev? Ali to, da ležete, obmirujete in ne počnete nič? Ali pomeni to posedanje ob kavi, gledanje televizije, klepet s prijatelji, športno udejstvovanje?

Sprostitev ni samo počitek. Je tehnika, vrsta vaj, ki zahteva osredotočenost in uporabo notranjih predstav. Pomaga odpraviti negativna čustvena stanja in napetosti v telesu. 

 

NORO SPROŠČUJOČE

 

Postanete iskalec… dokler iščete zunaj sebe, ne čutite utehe… potem se vam posveti, da je ključ v vas samih. Toda kako? Najpreprostejša metoda je dihalna terapija. Darilo vzhoda zahodu so številne alternativne tehnike sproščanja. Priljubljena je joga, meditacija ali navznoter usmerjena umetnost življenja, gibalne vaje raztezanja telesa, terapija s plesom, tai-chi ali »borba senc«, kjer moramo največ storiti sami. Če niste dovolj disciplinirani ali pa vam nobena od teh metod ne ustreza, potem je najprijetnejša metoda sproščanja, masaža. Najpomembnejše je, da najdete tisto obliko, ki vam najbolj ustreza.

 

Preprosto, a ne? In vendar se zatika… zlasti pri prvih korakih. Lažje gre, če pri teh prizadevanjih niste sami. Ustavite se na postaji, … tam najdete smeh, dobro voljo, spet lahko odkrijete radost življenja, ki ga nosite v sebi, načine, da postane svet in življenje v njem spet čudovito preprosto in popolno, vaše počutje pa krasno. Ne moremo spreminjati sveta, le sebe. Na Postaji sprostitve to gre… ko vstopite… gremo skupaj do naslednje postaje… pokažemo vam še kakšno uporabno vajo za doma, če se napetost spet prikrade…

 

Izberete lahko svoj način sprostitve: celotno klasično ali delno masažo telesa, 100% popularno naravno metodo pomlajevanja obraza Japonski cosmo lifting obraza po metodi Lone Sorensen, Mini, Midi ali Maksi pokušino sprostitve z refleksno masažo obraza in stopal, ki jo lahko združite s terapijo z ušesnimi tulci, kombinacijo  refleksne masaže obraza z limfno drenažo obraza, mišično stimulacijo in sproščujočo refleksno masažo stopal, ki smo jo poimenovali Odpiranje stikala čudežev. 

 

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

Idealno za podjetja v okviru zakonsko predpis. programa PROMOCIJA...

 

Košarica obilja: boljšega počutja, novih moči in trdnega...

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža postane...

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega obdarjenca...