Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Čudež sprostitve na obrazu in stopalih

 

Čudež sprostitve - ko smo sproščeni, nas stres ne spravi iz tira in se v kaosu počutimo mirni.

 

 

Čudež sprostitve

Razvajamo vas s posebnimi tehnikami Obrazne refleksoterapije, limfne drenaže obraza in mišične stimulacije ali sproščujočo refleksoterapijo vaših stopal, za sprostitev in revitalizacijo, povečanje energije, od vas je odvisno, koliko minut užitkov boste izbrali.

 

Odpiranje stikala čudežev

Razvajanje obsega sprostitveno Obrazno refleksoterapijo, limfno drenažo obraza, stimulacijo mišic obraza in sproščujočo refleksoterapijo vaših stopal.

 

Kdaj čudežev sprostitve ne moremo izvajati?

Kontraindicirane so vse infekcijske in vročinske bolezni, akutna in limfna vnetja, bolezni, ki zahtevajo operativni poseg, posttravmatska atrofija stopala, gangrena in glivična obolenja ter resna psihična obolenja.

 

Človeška telesa so fantastični naravni stroji in premorejo neverjetne fiziološke mehanizme, ki vedno znova omogočajo, da se vzpostavi ravnovesje. Ali morda pregreto, sodobno ozračje s številnimi zahtevami, pričakovanji in željami ustvarja previsoke napetosti, ki dotolčejo tudi najbolj fantastične stroje?

 

Je možno brezhibno delovanje pod nenehno visoko napetostjo, dan za dnem, večino ur dneva, več let zapored? Se kdaj sprašujete, kdo ste, kakšna je vaša naloga na tej zemlji? Ste morda že zdavnaj oropani svojega notranjega duhovnega sveta? Vam nekaj manjka?  Imate težavo, da bi se sprostili? »Kaj je že to? To bi bil čudež!« odzvanja v ušesih. Želite si ponovno začutiti mir, zadihati s polnimi pljuči, obuditi spomin na svoj prihod, prvinskost, naravno preprostost, sprejemanje?

 

Želite si začutiti življenje… sprejetost. Čudež je v nas samih. Ga ne vidite? Skriva se v vašem odnosu do sebe. Tam je stikalo čudežev. Poskusili ga bomo aktivirati. S kombinacijo Obrazne refleksoterapije, stimulacijo obraznih mišic in sproščujočo refleksoterapijo stopal.

 

CENIK

 

TRETMA

TRAJANJE

CENA

Čudež sprostitve

Kratek tretma

30 minut

23 EUR

Čudež sprostitve

Srednje dolg tretma

45 minut

30 EUR

Čudež sprostitve

Dolg tretma

60 minut

35 EUR

Čudež sprostitve, Podaljšan tretma 75 minut 43 EUR
Odpiranje stikal čudežev 90 minut 49 EUR

Mišična stimulacija kot dodatek tretmajem

15 minut

8 EUR

Povabite pomlad na svoj obraz

Naravni lifting s stimulacijo obraznih mišic

50 minut 56 EUR
TOK - SEN sprostitev telesa in duha 90 minut 61 EUR

 

Pokličite na GSM 040 83 40 30 ali 068 60 83 66! Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu.

 

Čudeži sprostitve so lahko izvirno darilo za vaše drage. Darilni Bon-Bonček se ravno tako naroči na zgoraj navedeni GSM številki. Sprostitev dosežemo tako, da nežno masiramo refleksne cone in točke na stopalih in/ali obrazu.

 

Način plačila za fizične osebe: gotovina

Način plačila za pravne osebe: po predračunu.

Darilni boni niso unovčljivi.

 

NASVET:

Na dogovorjeni termin pridite vsaj 5 minut prej, da se pripravite in umirite. Po tretmaju boste morda potrebovali počitek, zato je bolje, da se vam ne mudi preveč, priporočamo pa tudi pitje večjih količin vode. Poklonite si čas le za vas!

Nekaj utrinkov: 
Mnenja strank:

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

Darilni Bon-Bonček pripravimo posebej za vsakega...