Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

Protibolečinski tretma s TOK SEN-om

ODPRAVLJA NAPETOSTI

Zakaj izbrati Protibolečinski tretma s TOK SEN-om na Postaji sprostitve?

S posebno skrbnostjo se posvetimo lokalnemu predelu, kjer stranka čuti bolečino. Če se je bolečina pojavila pred kratkim, je lahko odpravljena v enem samem tretmaju.

TOK SEN

je edinstvena tajska masažna tehnika, stara 5000 let, s katero lahko dosežemo, posebno stanje sprostitve telesa, uma in duha. Blagodejne vibracije udarjanja lesenega kladivca po dletu, sproščajo napetost v mišicah in tetivah, nemalokrat pa zvoki ritmičnih udarcev sprostijo tudi stare čustvene napetosti. Beseda TOK pomeni »udarjati«, SEN pa pomeni slediti energijskim linijam – meridianom, v telesu. Z drugimi besedami, Tajci pravijo, da sproščajo energijske poti v  telesu.

Protibolečinski tretma s TOK SEN-om

je terapevtska metoda, pri kateri uporabljamo leseno kladivce in različno oblikovana lesena dleta. Z lahnim, ritmičnim udarjanjem ustvarimo vibracije, ki potujejo globoko skozi fascije – ovojnice. Najprijetneje pri tem tretmaju je, da ugodne učinke dosegamo ob občutkih ugodja in brez agresivnih dotikov telesa.

Kaj se dogaja med Protibolečinskim tretmajem s TOK SEN-om?

  • Sprostijo se med seboj »zlepljena tkiva«, ki so posledica nenaravne in nepravilne, dalj časa trajajoče, prisilne drže telesa zaradi dela ali športa.
  • Prekratka vezivna tkiva« največkrat  čutimo kot zategnjenost, togost telesa, zaradi daljšega vztrajanja v prisilnih držah. Nastale spremembe zaznavamo najprej kot neugodje v različnih pozicijah telesa, ki nas moti, če ničesar ne ukrenemo, nas nanj opozori še bolečina.
  • S TOK SEN tehniko ponovno vzpostavimo gibkost, elastičnost telesnih tkiv. Medsebojna prepredenost fascij z živci omogoča prenašanje električnih impulzov po  vseh telesnih strukturah, ki se medsebojno povezujejo s fascijami, hkrati pa tudi naša čustva vplivajo na fizično telo. Pravimo, da je naše počutje ‘vtisnjeno in shranjeno’ v vezivnem tkivu. Fascija lahko postane toga in manj prožna, če je človek depresiven in zaskrbljen. Razpoloženje tako vpliva na našo držo in gibanje.

Je TOK SEN boleči tretma?

Med TOK SEN tretmajem smo ves čas v stiku z vami. Vašega telesa se dotikamo z roko, prsti, da prepoznavamo morebitne spremembe v tkivu. Sproti ugotavljamo, kje na telesu, je potrebno ustvariti dodatne mehanične in zvočne vibracije, ki globinsko in celostno zdravijo. Med tretmajem ves čas komuniciramo z vami, zato da so vibracije optimalne in prinašajo občutek ugodja. Dan ali dva po tretmaju so predeli telesa, kjer se je tretma izvajal, bolj občutljivi na dotik.

Pozitiven vpliv Protibolečinskega tretmaja s TOK SEN-om se kaže v:

  • Izboljšani cirkulaciji krvi, saj se dovaja več potrebnih hranil do celic in hitreje se sprošča blokirana energija.
  • Sproščanju kapilar v mišicah, ki so v stanju napetih mišic stisnjene.
  • Sproščanju perifernega živčevja, ki teče paralelno s kapilarami.
  • V povečanem občutku elastičnosti in gibkosti telesa.
  • V zmanjšanju  bolečin, ki so nastale zaradi nepravilne in toge drže telesa.
  • Regeneraciji telesa zaradi sproščanja toksinov in vode iz telesa.

Trajanje obiska:

Obisk zajema čas od sprejema stranke do izdaje računa in plačila za storitev ter vse vmes: pogovor, namestitev na terapevtsko mizo, skrb za udobje in dobro počutje, da se proces sproščanja lahko začne, izbrani tretma ali kombinacijo tretmajev.

Plačilo z gotovino ali predhodno nakazilo na TRR SI56 0224 1148 0664 256, odprt pri NLB Nova Gorica.

Plačilnih kartic ne sprejemamo.

CENIK

TRETMA

TRAJANJE OBISKA CENA
Protibolečinski tretma s TOK SEN-om, Kratek tretma 30 minut 33 EUR
Protibolečinski tretma s TOK SEN-om, Srednje dolg tretma 45 minut 45 EUR
Protibolečinski tretma s TOK SEN-om, Dolg tretma 60 minut 50 EUR
Dodatek TOK SEN-a vsakih 15 minut 10 EUR

 

Cenik velja od 1.4.2024 dalje.

 

Obisk se začne ob dogovorjeni uri. Zamujene minute vam skrajšajo čas sproščanja, zato se na pot odpravite prej, upoštevajte prometne konice. V naši čakalnici lahko udobno počakate, da vas sprejmemo.

 

Pokličite na GSM Branka 040 834 030 ALI Neva 068 60 83 66.

 

Za ustrezen termin se dogovorimo po telefonu, prav tako za naročilo in termin prevzema Darilnega bona.

 

Veljavnost darilnega bona je eno leto od dneva nakupa. Pretečen bon lahko izkoristite z doplačilom 50 % cene zakupljenega tretmaja po veljavnem ceniku.

ALI STE VEDELI?

Oglasil bi se
040 83 40 30
068 60 83 66

NE SPREGLEJTE

 

Učvrstijo se obrazne mišice, gubice se omilijo, koža...

 

NOVOST: DARILNI BON V E-OBLIKI. Hitro in enostavno...